Eindelijk telefoonnummer belastingdienst gebeld

belastingdienst
Telefoonnummer belastingdienst gebeld

Dat ik het telefoonnummer belastingdienst moest gaan bellen, was al weken bekend. Maar eerlijk is eerlijk; ik had helemaal geen zin om het telefoonnummer van de belastingdienst te moeten bellen! Uit ervaring weet ik dat ik altijd veel informatie krijg en wanneer ik ophang, nog steeds niet weet wat ik moet gaan doen. Dit keer was het anders, gelukkig. Ik wilde namelijk iets weten over mijn belasting aangifte en hoe ik daarbij iets moest invullen. Een eenvoudige vraag, zou je denken. Voorheen had ik een kennis die mij daar altijd bij hielp. Omdat ik hem nu al een tijd niet heb gesproken, leek het mij niet gepast hem weer te vragen. Het telefoonnummer van de belastingdienst dan maar eens opzoeken dus! Nadat ik het klusje dag op dag voor mij uitschoof, heb ik van de week eindelijk gebeld en daar heb ik een goed verhaal over! Het is een kort verhaal, want ik wil alleen maar zeggen dat ik super goed en snel geholpen ben. De man die ik aan de lijn kreeg wist gelijk waar ik het over had en heeft mij door het proces gelopen. Een minuut of vijf a zes heb ik met hem gesproken en dat was erg prettig. Achteraf had ik duidelijkheid en wist ik dus wat ik moest gaan doen.

belastingdienst

Klusje eenvoudig opgelost

Door ook eens de belasting telefoon te bellen, kun je een klusje eenvoudig oplossen. Als jij ook vragen over de belasting hebt, kun je dat nummer altijd bellen en je verhaal doen.