De Apple opladers

De stijlvolle witte adapter en de bijbehorende steriel witte kabels voor de iPad of iPhone, kennen we allemaal. De adapter is niet alleen handig wanneer je je iPhone of iPad wilt opladen, want je kunt dankzij de USB-poort in de adapter vrijwel ieder elektronisch apparaat met een USB-kabel erin pluggen en opladen. Dat maakt de iPhone oplader ideaal. Dus ook telefoons van andere merken. Inmiddels zijn er al heel wat adapters op de markt die concurreren met deze adapter, omdat het gewoon een heel makkelijk voorwerp is.


Adapters en kabels50050-iphone-5-6-oplader-190x190


Maar de iPhone oplader bestaat uit meer dan een adapter. Er zijn namelijk ook speciale kabels voor de Appleproducten. Je kunt welllicht de witte plastic kabels, maar tegenwoordig is er veel variatie onder de kabeltjes.


50008-iphone-4-kabel-190x190Kabels voor bij jouw iPhone oplader


De lengte van de kabel speelt bijvoorbeeld een rol. Als jouw stopcontact helemaal in een hoekje onder je bureau zit dan is het prettig wanneer je kabel bijvoorbeeld drie meter lang is, zodat je jezelf niet telkens in allerlei bochten hoeft te wringen om je telefoon op te laden. Voor een ander is het juist handig wanneer de kabel wat kleiner is.

Daarnaast heb je ook nog het materiaal waar een kabel bestaat. Je kent de kabel waarschijnlijk als een witte plastic kabel. Tegenwoordig wordt de nylonkabel steeds populairder. De nylonkabel is niet alleen in leuke kleurtjes verkrijgbaar, ook is het dankzij de gevlochten nylonvezel een stuk steviger en flexibeler. Daarnaast is deze nylonkabel vaak ook nog plat in plaats van bol. Dat zorgt ervoor dat de kabel minder gauw in de knoop raakt, wat nummer 1 irritatie is bij kabels.