U telefoon snel gemaakt

europa_tel_logo

Woont u in de buurt van Den Haag en is uw telefoon of tablet kapot? Europa telecom kan uw apparaat maken. Europa telecom Gebruikt alleen de beste materialen om uw toestel te repareren. Omdat ze zo zeker zijn van de kwaliteit van hun reparaties hanteren ze een garantieperiode van 3 maanden. Ze maken toestellen van de merken: Apple, Samsung, Sony, LG, Motorola, Nokia en Huawei. U kunt binnenlopen in de winkel met of zonder afspraak. Het is beter om een afspraak te maken bij Europa telecom, want zo weet je dat ze de tijd voor je hebben. Dus als je telefoon kapot is weet u waar u moet zijn voor de beste reparaties.

express_iphone

Mijn ervaring met Europa telecom

Ik ben zeer tevreden over de reparaties van Europa telecom. Een tijdje geleden heb ik mijn telefoon laten maken bij Europa telecom in Den Haag. Ik ben erg tevreden over hun werkwijze en hun professionaliteit. Ik heb mijn telefoon laten vallen in het centrum van Den Haag. Mijn scherm deed helemaal raar en ik heb Europa telecom ernaar laten kijken en die hebben het binnen een half uurtje opgelost. Ze hebben er een nieuw scherm op gezet en het was geregeld. Ik zou Europ telecom zeker aanraden aan iedereen die zeker wilt weten dat hun toestel met zorg en de beste materialen wordt gemaakt. 

Meer te weten komen

Wilt u meer te weten komen over de diensten van Europa telecom. Kijk dan op de website van ze. Als u nog vragen heeft kunt ze bellen.