Mijn ervaring met een iPhone reparatie in Apeldoorn

iPhone

Graag wil ik mijn ervaring met een iPhone reparatie in Apeldoorn delen. Ik was zeer tevreden met mijn iPhone maar helaas liet ik hem vallen waardoor er een barst in het scherm zat. Echt zo zonde, ik baalde enorm. Natuurlijk buiten de garantie en ook de verzekering gaf niet thuis. Gelukkig zijn er ook bedrijven waar je terecht kunt voor een iPhone reparatie in Apeldoorn. Ik besloot eens rond te vragen en via via kwam ik terecht bij Fix-Phone.

iPhone reparatie in Apeldoorn

iPhone reparatie in Apeldoorn: klaar terwijl je wacht

Fuix-Phone heeft een aantal voordelen. Een daarvan is dat een reparatie in de meeste gevallen tussen de 30 en 60 minuten duurt. Je kunt er dus op wachten. Het betekent dus ook dat je je telefoon niet langer kwijt bent dan nodig. Want onbereikbaar zijn is echt niet leuk. Bovendien heb ik ongeveer alles op mijn iPhone, van foto’s tot navigatie en van telefoonnummers tot e-mail dus ik kan hem echt niet te lang missen. Je telefoon is dus klaar terwijl je wacht met een kopje koffie of thee. Prima geregeld dus. Een ander voordeel is dat Fix-Phone 7 dagen per week geopend is. Hierdoor heb je altijd wel een moment dat het jou uitkomt om langs te gaan of een afspraak te maken. Mijn telefoon is in elk geval weer gemaakt. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de reparatie.

 

Andere merkenReparatie gsm

Je kunt bij Fix-Phone niet alleen terecht met je iPhone maar ook met een smartphone van een andere merk. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Samsung, LG, Sony, Huawei, HTC en Nokia. Daarnaast verkopen ze tweedehands en refurbisched smartphones en kun je terecht voor allerlei accessoires zoals telefoonhoesjes, opladers en oordopjes. Ook voor een simlock fix ben je aan het juiste adres bij Fix-Phone. Je vindt Fix Phone aan de Hoofdstraat 37 in Apeldoorn.