Een refurbished iPhone is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor de portemonnee, dit is waarom!

Refurbished iPhone

De kans is erg groot dat je ooit al eens iets hebt gekocht dat eigenlijk tweedehands is. Dit houdt in dat iemand anders het product ooit al eens een keer heeft gebruikt. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om hun producten tweedehands te kopen. Dit geldt ook voor mobiele telefoons. Het voordeel van een mobiele telefoon is dat deze tweedehands een heel stuk goedkoper is. Echter, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze in een aantal gevallen minder goed mee kan gaan dan een nieuw toestel. Tenminste, als je geen refurbished toestel koopt. De meeste Nederlanders vinden een toestel van het merk Apple ontzettend duur. Hierom kiezen steeds meer mensen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen. 

Refurbished iPhone

Goed voor het milieu

Wanneer je ervoor kiest om een gebruikte iPhone aan te schaffen, ben je erg goed bezig. Het is immers ontzettend goed voor het milieu om gebruik te maken van producten die al eens een eigenaar hebben gehad. Hierdoor verleng je de levensduur van een product, bijvoorbeeld met een aantal jaar. Duurzaamheid van een product is afhankelijk van de levensduur. Hoe langer de levensduur van een product, hoe beter het product voor het milieu is. Kortom, het aanschaffen van een refurbished iPhone is ontzettend goed voor het milieu. 

Besparen van geld

Als je een nieuw toestel aan wilt gaan schaffen, betaal je natuurlijk een hoop geld. Echter, wanneer je ervoor kiest om een refurbished iPhone aan te schaffen, kun je ontzettend veel geld besparen. Zo bespaar je in een aantal gevallen bijna 50% van de nieuwwaarde van het toestel.