GSM reparatie in Eindhoven: onze ervaringen

GSM Tablet reparatie Best

Een vriendin vroeg me laatst naar een adres voor GSM reparatie in Eindhoven. Haar telefoon was nog niet zo oud maar gaf problemen. Natuurlijk wel buiten de garantie. Omdat ik zelf nog nooit mijn telefoon heb laten repareren, had ik geen idee. Je ziet wel veel reparatiebedrijven maar welke nu echt goed is. Moeilijk om te bepalen. Ik besloot haar te helpen en ook even rond te vragen naar ervaringen.

GSM reparatie in Eindhoven

Op zoek naar een bedrijf voor GSM reparatie in Eindhoven

Bij mijn rondvraag naar een goed bedrijf voor GSM reparatie in Eindhoven kwam een bedrijf duidelijk naar voren: GSM Tablet Reparatie in Best. Niet in Eindhoven maar wel vlakbij. Ik gaf dit bedrijf dus als tip door aan mijn vriendin. Ze belde om een afspraak te maken maar dat was niet nodig. Ook zonder afspraak was ze van harte welkom. Ik ging met haar mee naar Best. Het is echt vlakbij Eindhoven en erg makkelijk te vinden. Mijn vriendin vertelde het probleem met haar telefoon en namen echt even de tijd om een goede diagnose te stellen. Ze vertelden ons ook dat een reparatie meestal niet meer dan 30 minuten duurt en dat ze het altijd aangeven als het langer duurt. Ook maken ze een inschatting van de kosten zodat je weet waar je aan toe bent.

Smartphone

Goede service, prima kwaliteit

We mochten plaatsnemen in de winkel en kregen een kopje koffie. Mijn vriendin mocht zelfs gebruik maken van een leentoestel. Voor ons niet nodig omdat we samen waren maar wel relaxt als je alleen bent. Ben je in elk geval nog bereikbaar. Gelukkig was de smartphone van mijn vriendin snel gerepareerd. Het was ook direct duidelijk dat de medewerkers van GSM Tablet reparatie in Best erg goed op de hoogte waren van alle ins en outs. Ze hebben de telefoon goed gerepareerd en zijn snel geholpen.